Source: post in https://www.motormeiden.tv/

Ik ga op reis en neem mee. HELP! Waar laat ik mijn motorhelm? Het is normaal al een kriem om je koffer in te pakken, maar wat als je op de bestemming ook nog motor gaat rijden en je wilt je eigen motorhelm op? Gelukkig heeft OG ontzettend handige rugtassen om je motorhelm mee te nemen. OG got your BAG!

 

Motorhelm mee op reis

Het zal je niet zijn ontgaan, maar het is Corona tijd! Juist in deze periode leer ik een bijzonder persoon kennen met dezelfde passie voor motorrijden, alleen aan de andere kant van de wereld! Na maanden contact weet je dat diegene het waard is om de trip te maken. Het zal uiteindelijk een geweldige ontmoeting worden in Peru! Waar ik ook nog eens op de motor mooie gebieden ga ontdekken. Het liefste neem je natuurlijk je eigen motorhelm mee, dus ben ik informatie gaan zoeken bij vliegtuigmaatschappijen hoe de motorhelm kan worden vervoerd. Dit kan gemakkelijk als handbagage. Lees hierover ook het Motormeiden artikel.

 

Handsfree

Heel fijn, maar daar loop je dan die onwijs lange weg naar de gate te slepen met je motorhelm en natuurlijk aan je andere arm de wapperende gele see, buy, fly tasjes van het shoppen, met als gevolg twee gevoelloze armen. In gedachte hoop je dat je de motorhelm niet laat vallen of even naast je neerzet en vervolgens deze vergeet mee te nemen. O(M)G wat een nachtmerrie zou dat zijn! Vakantie moet natuurlijk wel RELAXT beginnen. Dus stop de helm dan maar in… in wat voor een tas stop je je motorhelm?

 

Double helmet transport

Gelukkig heeft OG daar het antwoord op. Originele, duurzame en innovatieve rugtassen bestel je op OG. OG heeft het Double Helmet transport – DHT systeem bedacht. Het kan ook niet anders dat de oprichters twee avontuurlijke bikers zijn, die staan voor vrijheid van bewegen. Het opbergen van je motorhelm doe je in de rugtas of je hangt deze met de helmet strap eraan. Er is zelfs een rugtas #Cityrunner met drie manieren om je motorhelm te vervoeren.

 

Rugtas model #GETAWAY

Ik heb de stoere #GET AWAY rugtas mogen uittesten. Een van de supreme backpacks van het assortiment. Een mooie stevige hard shell, gemaakt van hoge kwaliteit polyester en doordat je deze rugtas kan uitbreiden met het simpel openritsen van een uitvouwbaar gedeelte van de tas, past hier gemakkelijk je motorhelm in.

 

Compartimenten in rugtas

Nog meer spullen? Tuurlijk, vergeet je laptop niet, want door de verschillende compartimenten, raakt er niets beschadigd. In deze rugtas past zo’n 45L. Door de DHT neem je ook gemakkelijk de motorhelm van je partner mee. Of wat dacht je van je paardrijcap? Voor de dames die 1 pk rijden.

Liever niet je motorhelm in de tas? Met de helmet strap maak je de helm gemakkelijk vast aan de zijkant, hierdoor kun je binnenin weer andere spullen kwijt. Misschien toch nog die extra paar chique schoenen mee?!

 

Met de handige USB-kabel om je powerbank aan te koppelen zorg je voor een opgeladen telefoon. De opbergvakjes zorgen voor een georganiseerde tas, waarin alles gemakkelijk is terug te vinden.

 

Anti-theft pocket

Krijg je stress waar je je paspoort laat? De anti-theft pocket, een vakje aan de rugkant, biedt hiervoor de oplossing. Tijdens het dragen van de rugtas kan niemand anders erbij.

Nu denk je 45L, daar kan aardig wat in, zullen de schouderbanden niet gaan snijden? Natuurlijk hebben de bedenkers gedacht aan comfortabele schouderbanden, welke ook nog eens ademend zijn.

Nu hoef je niet te kiezen voor een grote variant, want met zo’n 9 modellen is er keuze genoeg. Zo zijn er rugtassen van 20L, zoals de #Roadrunner en de #DHT_GO. Handig voor een bezoek aan de stad, want je maakt je motorhelm toch niet vast aan een ketting op de grond?!

 

Slimme makers van OG

Nog wat pluspunten van de #Getaway

 

#Motormeiden backpack

Geen minpunten, maar een #Motormeiden model met een bag in bag voor de make-up spullen?! Het is maar een ideetje…

Met een stijlvolle, georganiseerde backpack de weg op en bij aankomst geen zorgen over waar je de motorhelm laat. Ik mag ook niet vergeten te vermelden dat OG 100% garant staat voor tevredenheid en daarbij krijg je ook nog eens 2 jaar garantie! Voor de dames die in België wonen, verzending naar EU landen is gratis.

Nieuwsgierig naar andere rugtas modellen of meteen bestellen, ga dan naar OG.

 

Link original post https://www.motormeiden.tv/review-motor-rugtas-og-got-your-bag/